• For WITHWHITE har det været altafgørende for vores valg af webdesigner, at finde fagfolk som forstår vigtigheden af at udtrykke og bevare firmaets stil igennem webshoppen. Vi er utroligt glade for det udtryk Origo har skabt, og vi får også god feedback fra vores kunder.

 • Samarbejdet med Origo Web Design har været utrolig godt, med gode samtaler og feedback. Arbejdet som blev udført var virkelig professionelt, og resultatet er blevet bedre end forventet.

  Men det der gjorde samarbejdet med Origo Web Design helt specielt var at de valgte at gøre arbejdet frivilligt. Vi gør selv alt vores arbejde i organisationen frivilligt og at de valgte at gøre det for os betød virkelig meget.

  Vi i Malawifriends vil med stort engagement anbefale Origo Web Design og vil ønske dem alt held i fremtiden.

 • Working with Origo Web Design was a great experience. They were fast, knowledgeable and offered many useful ideas. We wanted to create a clean and easy to navigate website, and it was programmed exactly that way. A few months after the site was up and running, I received an email that Origo Web Design had optimized the performance of our site. It was beyond our expectations.

 • Jeg indledte samarbejdet med Origo Web Design i en periode, hvor vores webshop-salg stod stille. Siden virkede ikke på mobilen, og vi havde en meget høj afvisningsprocent (bounce rate). Efter vi har skiftet til det nye design er vores afvisningsprocent faldet betydeligt og den gns. sessionsvarighed er også steget betragteligt.

  I det hele taget har samarbejdet med Origo været en behagelig oplevelse. De er kompetente, hurtige og leverer til tiden. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.

 • Origo laver et professionelt arbejde og er meget præcis med at levere til tiden og fantastiske til at følge op. Vi har før fået et firma til at lave hjemmesider som slet ikke kunne præsterer som dette her.

 • Vi blev anbefalet Origo Web Design af en forretningsforbindelse, da vi skulle have lavet en ny hjemmeside. Origo lyttede til vores ønsker, og kom op med en flot, brugervenlig løsning. Vi har siden arbejdet sammen om en række projekter, og Origo er i dag vores faste samarbejdspartner.

 • Origo kom med gode ideer og vi fandt hurtig hinanden i en enkel og overskuelig hjemmeside. Jeg vil ligeledes anbefale Origo til alle som ønsker en seriøs samarbejdspartner inden Web Design og foto.

Skal vi lave din næste hjemmeside?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside

Kontakt os nu