Ny hjemmeside

Efter flere måneder og en masse iterationer er det med glæde, at vi nu kan præsentere vores nye hjemmeside.

Enhver web designer vil fortælle dig, at den sværeste kunde er dig selv, og det har krævet blod, sved og tårer, at nå frem til den hjemmeside, du ser på netop nu. Men efter utallige timers arbejde i weekender og juleferien er vi endelig kommet frem til et resultat, vi er tilfredse med. Der er i sær et par detaljer, som vi er super stolte af:

Responsive

Først og fremmest er siden 100% responsive, og side skalerer til alle skærmstørrelser.
Den er desuden lavet efter mobile-first princippet, som har været med til at optimere hastigheden for smartphone-brugere.

Menuen

Menuen er lidt af et kunststykke. Den er designet, så den forsvinder, når du ikke skal bruge den, og popper frem, når du skal. Så snart du begynder at scrolle ned på siden forsvinder menuen, som normalt. Men lige så snart du begynder at scrolle op igen kommer den til syne, så du slipper for at scrolle hele vejen op.

Resolution Independent

Med flere og flere høj-opløsningsskærme på markedet er det vigtigt at ens grafik er skalérbar, så den ikke fremstår pixeleret på f.eks. iPhones retina-skærm.

Derfor er alle vores ikoner og grafik på siden lavet i det skalérbare vektorformat og gemt som .svg. Det betyder at uanset hvor meget du zoomer ind - eller hvilken skærmopløsning du har, så vil vores hjemmeside altid fremstå knivskarp.

Vi vil rigtig gerne høre din mening om hjemmeside, så har du noget på hjerte må du gerne skrive en mail, eller sende en besked på Facebook