Hjemmeside til norsk nødhjælpsorganisation | Origo Web Design

Her hos Origo går det rigtig godt. Vi er så heldige, at vi hver dag går på arbejde og gør det vi elsker mest: at designe unikke, brugervenlige hjemmesider – og så bliver vi endda betalt for det!

Derfor er det også nødvendigt en gang i mellem at stoppe op og værdsætte hvor priviligeret man i virkeligheden er. Det er derfor vi i løbet af marts har arbejdet sammen med den norske nødhjælpsorganisation, Malawifriends, om at designe en ny hjemmeside til organisationen pro bono.

Malawifriends bliver drevet af Lise, som har arvet organisationen af fra sin bedstefar. Organisationen fornemmeste formål er at udvikle og styrke Malawi gennem hjælp til selvhjælp. Lise gør et bemærkelsesværdigt stort (og 100% frivilligt) arbejde for at hjælpe Malawi – og det smitter af. Det har været en dejlig oplevelse at komme ind under huden på en så uselvisk organisation, og se hvilken glæde arbejdet bringer med sig.

Til april drager Lise og tre andre frivillige til Chikwawe i Malawi for at hjælpe befolkningen med at bygge en brønd, så de lokale ikke længere skal gå utallige kilometer hver dag for rent vand. Du kan løbende følge projektet på Malawifriends.com.

Her på kontoret er humøret steget et par grader i takt med færdiggørelsen af hjemmesiden. Det føles rigtig godt at give, og vi kan kun opfordre andre til også at bidrage, hvor de kan.

Ikke første gang vi støtter en forening

Det er langt fra første gang, at vi hos Origo, tilbyder vores hjælp til andre. Vi har tidligere været med til opførelsen af en beach-handball bane ved Ry-hallerne og vi sponsorer også både Ry-håndbolds U-18-drenge og herrerhold. Men det er første gang, at vi har støttet et projekt direkte med vores kompetencer. Det er en anden føles, at støtte et formål med sin egen arbejdskraft.

Vi er super stolte over det endelige resultat, og håber at du måske har fået mod på også, at støtte et godt formål – måske endda Malawifriends!