Hvem er vi

Origo Web Design, er et lille web design bureau med rødder i det østjyske. Med base i naturskønne Ry, hjælper vi både lokalforretninger og virksomheder med at designe hjemmesider, webshops og Facebook-sider.

På grund af vores størrelse er vi meget fleksible, og vi kan ofte løse opgaverne hurtigere og (mindst) lige så godt, som de store bureauer.

Vi lytter altid til dine ønsker, og går langt for at sikre dig den optimale løsning og service efterfølgende.

Find os på Facebook & Linked In

Alexander Carlsen

Alexander Carlsen

Partner & Design
Billede kommer

Mads Andersen

Partner & Salg

Vores process

Optimering

Bare fordi jeres hjemmeside er godkendt og leveret betyder det ikke at vore samarbejde stopper. Vi fortsætter med at overvåge jeres side, så vi er sikre på at alt fungerer perfekt, og vi følger også op med en råd og vejledning til, hvordan I bedst udnytter jeres nye side fremadrettet.

Det siger kunderne

 • For WITHWHITE har det været altafgørende for vores valg af webdesigner, at finde fagfolk som forstår vigtigheden af at udtrykke og bevare firmaets stil igennem webshoppen. Vi er utroligt glade for det udtryk Origo har skabt, og vi får også god feedback fra vores kunder.

  Se alle udtalelser
 • “det der gjorde samarbejdet med Origo Web Design helt specielt var at de valgte at gøre arbejdet frivilligt. Vi gør selv alt vores arbejde i organisationen frivilligt og at de valgte at gøre det for os betød virkelig meget.”

  Se alle udtalelser
 • “Samarbejdet med Origo har været en behagelig oplevelse. De er kompetente, hurtige og leverer til tiden.”

  Se alle udtalelser
 • “Working with Origo Web Design was a great experience. They were fast, knowledgeable and offered many useful ideas.”

  Se alle udtalelser

Skal vi lave din næste hjemmeside eller webshop?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Kontakt os nu