← Tilbage til forside Webshops →

Hjemmeside design

Responsive design

Responsive hjemmeside

Det er ikke længere nok "bare" at have en hjemmeside. Dine kunder bruger i dag flere forskellige metoder, og mere tid på at undersøge din virksomhed online. Dine idéer skal fremstå knivskarpt på alle enheder.

Smartphones og tablets bliver i stigende grad brugt til at surfe på nettet. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at din hjemmeside er optimeret til små skærmstørrelser også. Det vi kalder responsive web design.

Dagene, hvor man designede til en enkelt skærmstørrelse er for længest ovre. Hos Origo Web Design bringer vi dig ind i fremtiden ved at sikre at din hjemmeside ser godt ud på alle skærmstørrelser og enheder med et responsive design.

CMS

Content Management (CMS)

Har din virksomhed brug for at opdatere indhold på hjemmesiden løbende implementerer vi et content management system (CMS) tilpasset netop jeres behov.

Vi arbejder til dagligt med bl.a. Wordpress CMS, men vi benytter os også af andre systemer alt afhængig af dine behov. Læs mere om, hvad et CMS er — og ikke er — på vores blog.

Med Wordpress eller et CMS kan du holde din hjemmesides indhold opdateret når du vil, hvor du vil — bare du har en internetforbindelse.

SEO

Søgemaskineoptimering (SEO)

Langt størstedelen af lokale virksomheder bliver i dag fundet online via søgemaskiner, og hvis du ikke ligger højt i søgeresultaterne kan din hjemmeside være nok så lækker. Du bliver stadig ikke fundet af dine kunder.

Hos Origo Web Design har vi fokus på søgemaskineoptimering (SEO) allerede fra starten af processen. Det er vigtigt, at din hjemmeside programmeret og struktureret med fokus på SEO. Vi benytter os af flere programmeringsstrategier (f.eks. microdata og Schema markup) til at give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Skal vi lave din næste hjemmeside?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside

Kontakt os nu
← Tilbage til forside Webshop →