← Tilbage til forside Hjemmeside →

Facebook-side

Du har brug for en Facebook-side

Det er ingen undskyldninger for ikke at have en Facebook-side til sin forretning i dag. Den øgede konkurrence fra kæder og online-butikker gør det i dag svært at lokke nye kunder til sin butik eller forretning.

De traditionelle PR-metoder, som f.eks. reklamer i lokalavisen, er ikke længere effektive. I dag finder kunderne information om lokalforretninger online. Faktisk bruger dobbelt så mange Facebook til at søge efter lokale virksomheder end specialiserede søgemaskiner.

Få dine kunder til at reklamere for dig

heldigvis er det let at administrere en Facebook-side, og det geniale er, at du får dine kunder til at reklamere for dig via likes, delinger og anmeldelser.

Facebook-sider er især effektive for lokale-forretninger fordi din kundekreds sandsynligvis allerede bruger Facebook og er indbyrdes venner. Det gør det utroligt let at nå dem uden at gøre en store indsats eller budget.

Kom igang nu

Undersøgelser viser, at salget steg med 18 % om året i 2013 hos de virksomheder, der var mest aktive online på sociale medier, så hvad venter du på?

Hos Origo er vi eksperter i at sætte Facebook-sider op, og bestiller du din Facebook-side hos får du både en lækker Facebook-side og en introduktion-guide til at bruge den. Vi gennemgår alt fra a-z og giver dig de værktøjer, du har brug for, for at få success med din Facebook-side:

  • Oprettelse og opsætning af siden
  • Unikt design af profil- og coverbillede
  • Introduktionsmanual til at bruge din nye Facebook-side
  • Idékatalog til kampagner og markedsføringsmuligheder
  • Gratis support, hvis du får problemer med siden

Eksempler på Facebook-sider, vi har lavet

Arp

Facebook-side design for Arp

Skal vi lave din næste Facebook-side?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye Facebook-side

Kontakt os nu
← Tilbage til forside Hjemmeside →